exPanda
vállalatirányítási rendszer

Partnereink

Büszkék vagyunk a partnereinkkel kialakított hosszú távú együttműködésre, és arra, hogy fejlődésüket és egyre komplexebb ügyviteli igényeiket az exPanda programmal követni tudtuk. Nem az ügyviteli rendszertől fejlődtek, de a program semmiben sem gátolta, sőt reméljük támogatta és kiszolgálta a fejlődésüket. Partnereink igényeinek hatására vált programunk egy DOS-os számlázó, raktározó és könyvelő programból korszerű, SQL szerveres vállalatirányítási rendszerré.

akh

Abroncs Kereskedőház Kft. - gumiabroncs kereskedelem

Az Abroncs Kereskedőház a hazai gumiabroncs kis- és nagykereskedelem meghatározó szereplője. Számos területen piacvezető, amit folyamatos technológiai és ügyviteli fejlesztéssel értek el. Együttműködésünk kezdetén egy budapesti telephellyel és egy pár gépes hálózattal rendelkeztek, ma 9 fővárosi és 2 vidéki telephelyükön közel százötven gépen fut az exPanda program. A gyártást kivéve vállalatirányítási rendszerünk minden modulját használják, sokat az ő részükre fejlesztettünk ki. Az általuk használt fuvarszervező programhoz automatikus adatkapcsolatot építettünk ki, így a külső program szolgáltatásait is egységes rendszerben tudják használni.

panaudio

Video-Part Kft. - Panasonic márkakereskedés és szerviz

A Video-Part Kft. 1989 óta, a Panaudio Kft. a 1994 óta forgalmazza a Panasonic márka teljes áruválasztékát Magyarországon. A rendkívül széles áruválaszték felöleli a szórakoztató elektronika, a háztartási kis- és nagygépek, az irodatechnika, a stúdiótechnika, valamint a zártláncú biztonságtechnika területeit. A Video-Part Kft. működteti a Panasonic márka magyarországi központi márkaszervizét.
Az exPanda ügyviteli szoftverek 1995 óta szolgáltatják a cég üzleti tevékenységének megbízható alapját. Az internet alapon hálózatba kötött rendszer jelenleg 7 budapesti telephelyen, közel 40 terminállal működik, az összes alapmodullal, egyedi fejlesztésű szervizmodullal és webáruházi adatkapcsolattal.

molar

Molar Chemicals Kft. - vegyipari termékek kiszerelése

A Molar Chemicals Kft. gyógyszeralapanyag, laborvegyszer és fertőtlenítőszerek kiszerelését és forgalmazását végzi. Tevékenysége a hazai kereskedelmen túl a szomszédos országokba történő exportálásra is kiterjed. A saját kiszerelésű vegyszereken kívül forgalmazza az ALFA AESAR és a REAGECON termékeit is.
Programunk minden modulját használják számos egyedi kiegészítéssel. A vegyianyag kiszerelésre és gyártásra vonatkozó szigorú jogszabályok és minőségirányítási rendszerek megkövetelik az egyedi tételazonosítós (sarzsszám) elszámolást az ügyviteli folyamat minden lépésében. A beérkező és a kiszerelt anyagok bevizsgálása és a megfelelőség tanúsítása több egyedi ügyviteli folyamat beállítását és egyedi nyomtatvány előállítását is igényelte.

europrofil

Euro-Profil Szerviz Kft. - irodatechnika

Az Euro-Profil Szerviz Kft. a Konica Minolta fénymásológépek, nyomtatók nagykereskedelmével, kellék- és alkatrészellátásával valamint szervizelésével foglalkozik. Muszáj megemlíteni, hogy a cég elődjének írtuk programunk első DOS-os számlázó, raktári és főkönyvi modulját még az 1980-as években.
Igazi innovatív cégként nem csak a legelsők között kezdték ügyvitelük gépesítését, de folyamatosan fejlesztették is, mindig alkalmazva az éppen elérhető legkorszerűbb lehetőségeket. Elsőként vezették be az e-technikus modult, amivel a szerviztechnikus az interneten kapja meg az új munkalapokat és ott is jelenti készre a munkát. Sőt ma már a technikus mozgása térképen követhető, ezáltal szinte percre pontos információ adható az ügyfeleknek a kiérkezés várható időpontjáról. Az elvégzett munkákról az esedékes időszaki ellenőrzésekről pedig az ügyfélportálon tájékozódhatnak a partnereik.

copydepo

Copy Depo Kft. - irodatechnika

A Copy Depo Kft. is azok közé a partnereink közé tartozik, akikkel alakulásuk óta együtt dolgozunk. A Copy Depo név fogalommá vált az hazai irodatechnikai kellékanyag ellátásban. Sok ismert márkának az egyik legnagyobb, vagy éppen a legnagyobb hazai disztributora. Az utángyártott - For Use - termékek legszélesebb magyarországi kínálatával rendelkeznek.
Viszonteladóikat a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben kiszolgáló rendelési rendszerük az exPanda program számára is komoly kihívás a nagy rugalmasság és a hatalmas tételszám miatt. A rendelés és raktározás mellett természetesen a teljes ügyvitelt a főkönyvi könyvelésig bezárólag az ügyviteli rendszerünk végzi. A számos egyedi funkcióval bíró webáruházi rendszerük háttérben való kiszolgálása a webáruházi csatoló modulunk jelentős fejlesztésével valósult meg.

További partnereink

Erzsébetvárosi Vagyonkezelő Zrt.

LMLAND KFT. SONY elemek, kazetták és Datamedia termékek forgalmazása

BőszEcset Kft. Festőszerszám, ecset és kefe gyártás és forgalmazás

Weichinger & Weichinger Kft. gyógyszeres és vegyszeres üvegek forgalmazása

... és még sok cég, különösen az irodatechnika és a gumiabroncs-kereskedelem területéről, valamint a szerviztevékenységet folytató cégek közül.